Huisartsenpost Lelystad open

De Huisartsenpost Lelystad is tot nader order gewoon bereikbaar zoals u dat gewend bent. Heeft u spoedeisende huisartsenzorg nodig? Bel dan 0900 - 333 6 333.

De Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis in Lelystad is vanaf komende maandag 's nachts gesloten van 22.00 uur tot 08.00 uur. Formeel moet het Regionaal Overleg Acute Zorg dit besluit maandag nog bekrachtigen. Medrie bereidt zich alvast voor op dit scenario. De Huisartsenpost Lelystad is gewoon open.

Zoals u in de media kunt lezen, hebben zich meerdere kandidaten gemeld voor overname van het ziekenhuis in Lelystad. De kans neemt daarmee toe dat een groot deel van de ziekenhuiszorg behouden blijft voor de inwoners van Lelystad. En dat is goed nieuws. Toch zijn er ook vragen en onzekerheden over het mogelijk verdwijnen van de spoedeisende hulp en verloskunde uit Lelystad.

Huisartsen en Medrie nemen intensief deel aan de verschillende overleggen. Ons doel is goede en veilige spoedeisende  (huisartsen)zorg te organiseren voor de inwoners van Lelystad. En daar werken we op dit moment hard aan.

Lees hier veelgestelde vragen en antwoorden over spoedeisende huisartsenzorg in Lelystad.