Huisartsenpost Lelystad verhuist!

Op maandagavond 15 februari worden de eerste avond- en nachtdiensten gedraaid vanaf de nieuwe locatie naast de spoedeisende hulp van MC Zuiderzee. Het telefoonnummer 0900-3336333 van de Huisartsenpost blijft na de verhuizing ongewijzigd.

Patiënten, die op maandagavond 15 februari vanaf 17.00 uur spoedzorg nodig hebben, kunnen terecht op de nieuwe locatie. De locatie is aangepast aan de eisen van deze tijd. Op de nieuwe locatie delen Medrie Huisartsenpost Lelystad en de spoedeisende hulp een gezamenlijke ingang.

Spoedzorg
Heeft een patiënt  ’s avonds, ’s nachts of in het weekend spoedzorg nodig, dan neemt hij/zij eerst telefonisch contact op met de Huisartsenpost Lelystad. Tijdens het  telefonisch overleg krijgt de patiënt direct een advies of - indien de situatie daar omvraagt -  wordt er een afspraak op de huisartsenpost gemaakt  of de huisarts komt bij de patiënt thuis. Blijkt het noodzakelijk te zijn, dan wordt de patiënt meteen doorgestuurd naar de naastgelegen Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis. Op deze manier ontvangen patiënten de spoedzorg op de juiste plaats en tijd en door de juiste zorgverlener. Het telefoonnummer blijft: 0900 – 333 6 333.