Interne vervanging voorzitter Raad van Bestuur

Tijdelijke vervanging voorzitter rvb Medrie

Susanne Bentvelsen, voorzitter van de Raad van Bestuur van Medrie, wordt na haar vertrek tijdelijk vervangen door Bas Noordzij, bestuurslid en huisarts-directeur Regio Zwolle. Bas neemt haar werkzaamheden tot de zomer 2017 over als voorzitter Raad van Bestuur ad interim. Hij neemt de aansturing van Medrie op zich samen met Berend Jansen en Paul Habets.  

Medrie is erg blij met deze tijdelijke interne vervanging. Dit maakt het mogelijk dat de werkzaamheden in de organisatie gewoon door kunnen gaan en dat het ingezette traject Medrie 2.0 voortgang vindt. Daarnaast geeft deze vervanging de tijd die nodig is om na te denken over het meest wenselijke model voor de aansturing van Medrie. Bas start met zijn werkzaamheden op 1 december 2016.

Voortgang Regio Zwolle
Op dit moment geeft Bas als huisarts-directeur leiding aan het regioteam van Regio Zwolle. Dit blijft hij doen tot de zomer 2017. Wel verschuift zijn inzet deels naar regio-overstijgende zaken. Voor de continuering van de dagelijkse leiding zullen Berend en Paul waar nodig extra inspanningen leveren.