Een nieuwe stap

Regio Zwolle, dat is waar ik nu als secretaresse chronische zorg, maar ook als ondersteuner MCCklik en GGZhuis te vinden ben. Het nieuwe jaar wordt voor mij een nieuwe kans. Ik stap namelijk over naar de regio Hardenberg waar ik aan het werk mag als regio secretaresse.

Voor alle huisartsen, praktijkondersteuners etc. die mij nog niet kennen, stel ik mij graag nog even voor.

Nancy van Doorn, getrouwd met Maurice en super trotse mama van Indy (16) en Revy (13). Met z’n vieren en onze 2 honden en 4 katten wonen we al ruim 19 jaar in het altijd gezellige Sint Jansklooster. Naast mijn werk bij Medrie help ik Maurice met ons eigen bedrijf Lovebird Export Company en ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden. Daarnaast probeer ik vaak tijd vrij te maken voor een hapje eten of gezellige borrel met vrienden of gewoon even onderuit op de bank met een goeie film.

Begin januari begin ik officieel in de regio maar de komende tijd laat ik mijn gezicht zo af en toe wel zien. Vanaf januari vind je mij samen met het regio team, sowieso op maandag in kantoor Ommen of Hardenberg. De andere dagen ben ik in Zwolle of elders in de regio. Ik vind het namelijk heel prettig om een band met elkaar op te bouwen zodat ik voor alle aangesloten praktijken in de regio en voor mijn collega’s bij Medrie tot steun kan zijn.

Wil je meer over mij weten of kennis maken? Loop even langs of mail (n.vandoorn@medrie.nl) /bel (06-51577419) mij.

Voor al ‘mijn’ contacten in de regio Zwolle…in ieder geval tot januari sta ik je graag te woord en alvast hartelijk dank voor de fijne samenwerking.