Even voorstellen

Ik vind het hartstikke leuk om te melden dat ik per 1 maart ben aangenomen als regiomanager Flevoland en Hardenberg. Ik kijk er naar uit om mee te werken aan de ambities van MedrieTekstvak:  2.0, de herstructering eerstelijnszorg en de zorginnovatie projecten.

De afgelopen paar maand heb ik als interimmanager binnen regio Flevoland mogen opereren en meegekregen hoeveel mooie dingen er aanwezig zijn, al lopen en welke potentie er in de regio’s en Medrie is. Dat biedt volgens mij heel veel kansen. Zoals Michelangelo het vroeger al noemde: ‘het beeld zit al in de steen, je hoeft het er alleen maar uit te halen’. Daar draag ik graag aan bij.

Voor wie mij nog niet kenden: van ‘origine’ ben ik fysiotherapeute, later heb ik mijn Masters of Science Health System Management gehaald aan de London University, sinds mijn 25e ben ik werkzaam in management en organisatie in de zorg. Ik ben 51 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen, 23 en bijna 21. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, loop ik hard, ik ben graag buiten en hou van reizen. Daarnaast ben ik ook politiek actief in onze gemeente. Ik woon in Donkerbroek, Friesland.

De komende 2 maand ben ik nog andere opdrachten aan het afronden en zal ik 3 dagen beschikbaar zijn. Vanaf 1 mei, ben ik volledig werkzaam voor beide regio’s.

Hartelijke groet,
Alice Vloet