Nieuw telefoonnummer Kadera

Kadera heeft er sinds kort een nieuw telefoonnummer bij, waarmee u ons nog makkelijker kunt bereiken. Door te bellen naar 0900-xxxx komt u direct in contact met een hulpverlener van team toegang en trajecten die u kan voorzien van informatie, hulp of advies. Ook (toekomstige) cliënten kunnen van dit nummer gebruik maken voor informatie, advies en om zich aan te melden voor hulpverlening van Kadera.

0900-4333333 is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur. We bieden tevens de mogelijkheid om een terugbelverzoek te sturen naar info@kadera.nl. (Toekomstige) Cliënten worden dan nog dezelfde werkdag teruggebeld door een hulpverlener.

Voor vragen aan de receptie of het secretariaat, om doorverbonden te worden naar een specifieke medewerker of naar ons kantoor kunt u  gebruik blijven maken van ons receptienummer 088-422 24 95.

Wij verzoeken u het telefoonnummer 0900-4333333 te geven aan personen die u naar ons wilt doorverwijzen en aan medewerkers die direct contact op willen nemen met de hulpverlening. Uiteraard wordt dit telefoonnummer vanaf heden ook vermeld op onze website en drukwerk.

www.kadera.nl