Scholingsvoucher voor een eerstejaars-stageplaats

Her en der in Nederland en ook in onze regio’s wordt het al gevoeld: het aankomend tekort aan doktersassistenten. Daarom is het heel fijn dat dit jaar weer zo’n 50 eerstejaars studenten zijn gestart aan de opleiding van het Deltion College. Deze studenten willen ook graag een eerstejaars-stage lopen.

In deze video stellen een aantal enthousiaste studenten zich voor:
https://deltion.mediamission.nl/Mediasite/Play/f0ab634710f24dd4ad2a11c6996fde761d

Wegens de goede ervaringen van vorig jaar doorlopen de studenten ook dit jaar een training gericht op gastvrijheid en omgangsvormen.

Praktijken die een stageplek bieden, investeren in de toekomst van de huisartsenzorg. Medrie ondersteunt dat van harte. Wij beseffen dat het tijd en energie vergt om studenten te ondersteuning in hun ontwikkeling. Om die reden biedt het Scholingsbureau Medrie een scholingsvoucher van € 50,- aan elke praktijk die een eerstejaars student ontvangt in de komende stageperiode (6 mei t/m 21 juni 2019). De inzetbaarheid van de voucher geldt voor het scholingsaanbod van Medrie in de periode 1 mei 2019 – 1 juli 2020.

Aanmelden als stageplaats kan bij Astrid van Werven en Annemarie Haverkamp via bpvda@deltion.nl.

Nadere informatie over de scholingsvoucher volgt dan vanzelf. Dit aanbod geldt vanzelfsprekend ook voor praktijken die zich al hebben aangemeld voor de aankomende stageperiode.

Inmiddels is de eerste cursus voor praktijkopleiders vol geboekt. We plannen in de komende maanden een extra uitvoering in samenwerking met Deltion College.