Vacature doktersassistent Zwolle

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een gezellig team? Wil jij onze praktijk ondersteunen? Wij zijn per direct op zoek naar jou!

Doktersassistent voor 20 uur per week

Wij zoeken
Een enthousiast ervaren en gediplomeerd doktersassistent, die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken. Flexibiliteit en een servicegerichte instelling zijn een vereiste. Ervaring met Medicom is een pré. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten voor praktische vragen en plant afspraken in voor spreekuren, telefonische spreekuren en huisbezoeken. Verder kunnen patiënten bij je terecht in een spreekuur voor onder andere het meten van bloeddruk, oren uitspuiten, uitstrijkjes, zwachtelen en wondverzorging. Uiteraard heb jij hart voor de zorg en houd jij je hoofd koel in hectische situaties.

Wij bieden
Een wisselende functie in een gezellig, goed georganiseerd team van vier huisartsen, twee waarnemers, negen praktijkassistentes, twee POH-S, twee POH-GGZ en een praktijkmanager. De praktijk biedt zorg aan bijna 11.000 patiënten. De praktijk is NHG geaccrediteerd en streeft naar kwalitatief hoogwaardige zorgverlening, rekening houdend met de wensen van de patiënten.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ina Baas, praktijkmanager 06-29337676.
Wil jij graag aan de slag als doktersassistente in ons team? Mail dan zo spoedig mogelijk je brief met motivatie en je CV naar praktijkmanager@deturfmarkt.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.