Vacature huisarts in Kampen

In onze praktijk is plaats voor een

HUISARTS, 0,6 FTE

om ons team in Kampen te versterken. Onze goed georganiseerde praktijk is gehuisvest in een prachtig gerenoveerde voormalige school, met een karakteristieke uitstraling. De huisartsenpraktijk bevindt zich op de eerste verdieping. De wachtkamer, frontoffice en backoffice delen we met de Hanzepraktijk, waar Art van den Noort en Sandra Roest werkzaam zijn. De beide huisartsen van onze praktijk hebben hun eigen spreekkamer met prachtig uitzicht op een hertenkamp. In het pand zijn diverse andere disciplines werkzaam, waaronder een apotheek en een fysiotherapiepraktijk.
Er werken twee ervaren en zelfstandig werkende doktersassistenten, een Poh somatiek en een Poh-GGZ. De werksfeer is informeel en hartelijk en dat vinden we belangrijk. Waarneming vindt plaats door tien praktijken van de huisartsengroep Kampen. De sfeer in de hagro Kampen is ook goed; als hagro organiseren wij onder andere ons FTO en de Interline-nascholing.

We zoeken: Een enthousiaste, gezellige huisarts die zich met ons team in wil zetten voor een positieve werksfeer en goede patiëntenzorg. Wij zoeken een huisarts die op termijn mede-praktijkhouder wil zijn naast Christina Stienstra. De reden is dat Els van Veen na jaren van prettige samenwerking heeft besloten met de praktijk te stoppen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Els van Veen (06 13 52 41 28, ebvanveen@kpnplanet.nl) of Christina Stienstra (06 41 98 66 65, cstienstra@telfort.nl). Zie onze website www.stienstraenvanveen.nl voor meer informatie. Reacties graag voor 1 april 2020 naar cstienstra@telfort.nl