Vacature praktijkmanager 't Harde

Met ingang van 2019 is Eenkema van Dijk uit 't Harde op zoek naar een praktijkmanager (4 uur per week of 8 uur per 2 weken)


Functieomschrijving
Het betreft een functie op HBO denk- en werkniveau met afgeronde opleiding management in de eerste lijn. Wij zoeken iemand met leidinggevende- en coachende capaciteiten, die ook organisatorisch sterk is. Deze functie is met name geschikt voor iemand die dit erbij kan doen.  Omdat we een kleine praktijk zijn zouden we met ondersteuning van een praktijkmanager kunnen groeien. De verwachting is dan ook dat uitbreiding van uren naar de toekomst toe tot de mogelijkheden behoort.

Je takenpakket bestaat uit het personeels- en kwaliteitsbeleid, het organisatorisch ontlasten van de huisarts en contacten met zorgverzekeraars. Ook affiniteit hebben met financiële zaken is voor ons als huisartsenpraktijk wenselijk.

Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens CAO huisartsenzorg.

Wie zijn wij?
Wij zijn een kleine huisartsenpraktijk. Onze praktijk biedt moderne eerstelijnszorg aan 2200 patiënten.  Het team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes bestaat uit 7 personen. We vinden samenwerking, collegialiteit en klantgerichtheid erg belangrijk.

Solliciteren/vragen over de vacature?
Stuur je sollicitatie met CV naar: aevd@ezorg.nl