Vacature praktijkondersteuner, praktijk Beumer en Schoenmakers, Zwolle

VACATURE PRAKTIJKMANAGER

Wij, huisartsen Marloes Beumer en Marieke Schoenmakers, zijn praktijkhouders van een dorpspraktijk in de stad, namelijk de Zwolse wijk Stadshagen. Onze praktijk is kleinschalig en dat maakt ons flexibel: in de lijntjes naar elkaar, in de contacten met onze patiënten en in de samenwerking met andere zorgverleners. Ons team bestaat naast Marloes en Marieke uit twee vaste doktersassistenten en een invalassistent, een praktijkondersteuner somatiek en een praktijkondersteuner GGZ. In ons team staan eerlijkheid, eigenheid, gezamenlijkheid, passie en persoonlijke ontwikkeling voorop.
We merken dat de opzet van de praktijk een grote aantrekkingskracht heeft op de wijk, wat resulteert in een snelle groei in ingeschreven patiënten. Het combineren van medisch inhoudelijk werk, ondernemerschap en de praktijkvoering wordt voor ons een steeds grotere uitdaging. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een praktijkmanager die voor een halve dag in de week een deel van onze praktijkvoeringstaken over kan nemen en mee kan denken in het medisch ondernemerschap.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een klein en gezellig team en heb je zin om samen met ons de praktijk verder te ontwikkelen? Stuur dan voor 1-3-2020 je sollicitatiebrief en CV naar praktijk@beumerschoenmakers.nl.