Vacature praktijkondersteuner Zwolle

Groepspraktijk Turfmarkt  is een huisartsenpraktijk vlakbij het centrum van Zwolle. Verschillende disciplines werken nauw samen om vorm te geven aan zorg voor de patiënten.

In verband met zwangerschapsverlof zijn wij voor vijf maanden op zoek naar een:

praktijkondersteuner somatiek 
24 uur per week (juli – december 2019)

Spreekt het jou aan om tijdelijk in een groot en gezellig team te komen werken, dan willen we je graag leren kennen!

De Praktijk
Groepspraktijk Turfmarkt bestaat uit goed georganiseerd team van 4 huisartsen, 1 waarnemer, 9 praktijkassistentes, 2 POH-S en 2 POH-GGZ. De praktijk biedt zorg aan ruim 10.000 patiënten.

De praktijk is NHG geaccrediteerd en streeft naar kwalitatief hoogwaardige zorgverlening, rekening houdend met de wensen van de patiënten.

Jij
Wij zoeken een enthousiaste praktijkondersteuner somatiek, met een afgeronde HBO opleiding (tot praktijk verpleegkundige). Je verzorgt zelfstandig een spreekuur voor diabetes, CVRM en COPD patiënten.

Verder ben jij: secuur, zelfkritisch, empathisch, in staat goed te luisteren en heb je het vermogen patiënten te motiveren en enthousiasmeren.
Indien jij aanvullende opleidingen/cursussen of aantekeningen hebt gevolgd  richting: COPD (spirometrie), Stoppen met roken, Diabetes, CVRM, dan is dat een pré.

Salaris
Wij bieden een markt conform salaris overeenkomstig  de CAO huisartsenzorg.

Inlichtingen:
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met M. Broeren, huisarts of Helen van der Zee, praktijkondersteuner 038 – 4530811 op werkdagen  van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Vind je het team om in ons team te komen werken? Ben jij collegiaal, flexibel en enthousiast over deze functie?

Mail dan je brief met motivatie en CV z.s.m. naar praktijkmanager@deturfmarkt.nl